cadcamatic en atkore vergokan: een duurzaam partnershipAl jaren werken wij met Atkore Vergokan nauw samen.
Zo werden bij Cadcamatic in het verleden al een aantal machines ontwikkeld en gebouwd  voor de productie van Atkore Vergokan kabeldraagsystemen. 

In onze gloednieuwe bedrijfsgebouwen in Torhout rekenden we op onze beurt op de expertise van Atkore Vergokan. We deden voor de kabeldraagsystemen beroep op Atkore Vergokan. De kabelgoten en vloergootsystemen werden geïnstalleerd door specialist in elektriciteitswerken De Witte-Vandecaveye.

FIJNE SAMENWERKING

Vorig jaar nog leverden we een matrijs voor het maken van een groot gamma aan KBSCL kabelgoten vertrekkende vanuit verschillende coilbreedtes en diktes in staal en inox. Samen met Berten Vandenborre, Maintenance Manager en vast aanspreek punt bij Atkore Vergokan, ontwikkelden we een stansmatrijs met een korte change-over time van het ene product naar het andere door gebruik te maken van speciaal wisselbare schuiftechnieken, pneumatisch schakelbare stempels en modulaire deelmatrijzen. 

Alle matrijzen beschikken over kogelgeleidingen waarmee hoge productiesnelheden kunnen gehaald worden.

Door heldere communicatie met een vast aanspreekpunt verloopt de samenwerking tussen Atkore Vergokan en Cadcamatic zeer vlot. 

Lees hier het volledige artikel dat verscheen in Elektrovisie.

Terug naar nieuws