Cadcamatic tekent als eerste Belgische systeem integrator het partner agreement met ABB RoboticsABB Robotics, pioneer in industriële en collaboratieve robots tekende eind 2020 een partner agreement met Cadcamatic, machinebouwer en specialist in mechatronica.

Met het tekenen van het partner-agreement onderschrijven de beide partijen hun jarenlange nauwe samenwerking en bevestigen ze hun toekomstig engagement ten opzicht van elkaar. Al ruim een decennium gaan Cadcamatic en ABB Robotics samen op zoek naar slimme technologische oplossingen om hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Alexandre Rogiers, Managing Director Cadcamatic: “ We voelen in de markt dat robotica niet enkel meer is weggelegd voor grote bedrijven. Ook kleinere KMO’s zijn steeds meer vragende partij om robots in hun productieomgeving in te zetten. Met ABB kunnen we in onze projecten een uitgebreid gamma betrouwbare, industriële robots aanbieden met de garantie van een uitstekende technische support.”

Cadcamatic bedenkt, ontwerpt en maakt automatisatieoplossingen op maat van de klant. Het bedrijf bouwde door de jaren heen een zeer diverse know-how binnen automatisering op met referentie-projecten in verschillende sectoren.

"Cadcamatic is voor ABB een geprefereerde integrator omdat wij vertrouwen hebben in de klantgerichte aanpak van Cadcamatic. Het is een ervaren partij met een toegewijd sales en projectteam en dat betekent dat klanten goed begeleid worden van prospect tot nazorg. Daarnaast en misschien wel bovenal is er vooral prettig persoonlijk contact met de medewerkers van Cadcamatic"
GEERT HUYCK, SALES ENGINEER BIJ ABB ROBOTICS 

Cadcamatic wil voortrekker zijn in technologische vernieuwing en garandeert state-of-the-art oplossingen aan zijn klanten. Mede door het partnership zal het bedrijf in staat zijn om in de toekomst de nodige kennis te verwerven over innovatieve ontwikkelingen op het gebied van robotica.

Voor meer informatie :
- Cadcamatic : Alexandre Rogiers
- ABB Robotics : https//new.abb.com/products/robotics

Terug naar nieuws